Harta site-ului
Ajutor
Invităm amatorii de fotbal la un meci spectaculos la Turneul comemorativ la mini-fotbal, în numele lui „Boris Dovgani”, ediţia XXIV
Invităm amatorii de fotbal la un meci spectaculos la Turneul comemorativ la mini-fotbal, în numele lui „Boris Dovgani”, ediţia XXIV

Anual, în raionul Dubăsari, la inițiativa dlui Vladimir DIORDIȚA, este organizat și petrecut Turneul comemorativ la mini-fotbal, în numele lui „Boris Dovgani”,  camaradul de luptă, care a luptat cu dăruire de sine și curaj în conflictul armat de pe Nistru din primăvara-vara anului 1992.
Turneul, ajuns la cea de-a XXIV-a ediție, are un scop comemorativ, patriotic-educativ, de întărire a sănătăţii, dezvoltarea multilaterală a personalităţii, de popularizare a fotbalului şi de a cuprinde într-o întrecere  sportivă de masă echipele din localităţile vecine, invitate la turneu.
Turneul este dotat cu un trofeu transmisibil, pe care echipa deţinătoare îl păstrează de la data decernării, până la data petrecerii turneului a anului următor.
Turneul se va petrece 2 zile pe terenul de fotbal a s. Coşniţa.
13.04.2024 între echipe de juniori vîrsta  maximă – 15 ani  
14.04.2024 între ehipe de seniorivîrsta minimă - 16 ani.
Înregistrarea echipelor ora 830 – 850 , deschiderea oficilă ora 900, începutul jocurilor ora 930 .  
Echipele participante vor fi compuse dintr-un număr de până la 12 jucători, originari din localitatea echipei participante sau angajați ai instituției pe care o reprezintă.
Pe teren vor ieși câte 6 jucători, 1 din ei – portar. Numărul de înlocuiri în timpul jocului este nelimitat.
Jocurile vor fi organizate și petrecute prin sistem circular în grupe. Durata meciului- 2 reprize, câte 15 min, cu o pauză de 5 min.
În cazul în care  două sau mai multe  echipe  vor acumula acelaşi număr de puncte, locul echipei se va stabili după  următoarele criterii: 1) meciul direct; 2) numărul de victorii; 3) goloveraj; 4) numărul golurilor înscrise.
Învingătorii grupelor își vor da întâlnire între ei în finală, plus o echipă plasată pe locul 2 în grupe, cu cel mai mare punctaj acumulat. În situaţia în care după consumarea a celor 30 minute regulamentare rezultatul este egal, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.
Echipa învingătoare va fi decernată cu cupa transmisibilă, cupă și diplomă de gradul I.  Echipele finaliste se vor decerna cu cupe și diplome de gradul II-III.
De asemenea, echipa de arbitri va decerna cu diplome și cadouri de preț cei mai buni: golgeter, jucător și portar.
Vă invităm sâmbătă și duminică, să profitați de timpul frumos de afară și să veniți începând cu orele 9:30, la terenul de fotbal din s. Coșnița (vizavi de COCT Prietenia), pentru a susține echipele participante și a privi un joc frumos cu elemente deosebite din fotbal, și a promova valorile spirituale de comemorare a eroilor căzuți în primăvara anului 1992.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
XhyDMICRepz
2024-04-17 22:15:54
gvHRiOpFUYNKB
XhyDMICRepz
2024-04-17 22:15:57
gvHRiOpFUYNKB
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Invităm amatorii de fotbal la un meci spectaculos la Turneul comemorativ la mini-fotbal, în numele lui „Boris Dovgani”, ediţia XXIV - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta